И когато погледнете, ще откриете, че нещата, които причиняват нещата, които причиняват спад на продажбите, са нещата, които никога не очаквате. Мат Инглот от Tilted Pixel имаше точно това преживяване, когато работеше с клиент. Не че пренебрегна анализите или нещо подобно, но откри, че наистина странна част от сайта привлича вниманието на мнозинството или зрителите.
той видя 35% увеличение на продажбите веднага. Доста америка номер телефона впечатляващо, нали? Аз съм Тим Пейдж, старши преподавател по реализация тук в LeadPages и това е ConversionCast. Хей Мат, добре дошъл в ConversionCast. Благодаря, че дойдохте в шоуто. Мат: Хей Тим, много ти благодаря, че ме включи.
Тим: Абсолютно. Така че имаме наистина забавно, но мисля, че очевидно, както обикновено, трябва да започнем с резултатите. И така, кажете ни резултатите, които успяхте да постигнете с тази тактика. Мат: Да. Така че резултатите, които успях да постигна с тази тактика, бяха 35% увеличение на продажбите, така че продажбите не са само включване по имейл или така нататък, а реални долари, идващи от сравнително малък редизайн на началната страница.
След като направи промяната
-