3 mau ala e hoʻohana ai i Instagram TV no kāu hoʻolālā brand

Collaborative Data Solutions at Canada Data Forum
Post Reply
tonmoypramanik

3 mau ala e hoʻohana ai i Instagram TV no kāu hoʻolālā brand

Post by tonmoypramanik »

Mai ka hoʻokuʻu ʻia ʻana o IGTV i kekahi mau pule i hala aku nei, ua hoʻomaka koʻu mau manaʻo. ʻAʻohe kanaka loea IGTV i hōʻoia ʻia i kēia manawa.

Me kēlā ana, eia ʻekolu manaʻo manaʻo e hoʻohui i ka paepae IGTV hou i kāu hoʻolaha e hiki mai ana:

E hoʻonui i kou kūpaʻa i kāu poʻe limahana:
E like me kā mākou ʻike, ʻo nā limahana ka iwi kuamoʻo o nā hōʻailona. Hana lākou i kāu huahana, kūʻai aku i kāu mau lawelawe a aia ma ka laina mua e kamaʻilio me kā lākou mea kūʻai. No laila, no ke aha ʻoe e nānā ʻole ai i kā lākou moʻolelo? Hiki iā ʻoe ke hoʻohana i ka IGTV e hōʻike i nā poʻe nui, nā alakaʻi a i ʻole nā ​​​​alakaʻi koʻikoʻi i kāu kumu. E hoʻolauna iā lākou i kāu poʻe hālāwai, e nīnau iā lākou i nā nīnau ma nā ʻōlelo, Vlog e pili ana i ko lākou ola, a i ʻole e hōʻike i kahi hoʻokō ʻoihana.

E leʻaleʻa. Kaʻana like i nā moʻolelo mai ka hui o kāu hōʻailona i ka lā hana a telemarketing sms helu kelepona i ʻole i nā pilikia hui o kēia manawa. Manaʻo wau he ala ʻo IGTV e hoʻomaikaʻi i ka hopena o nā limahana.

Kaʻana like i nā nūhou a me nā ʻano
He alakaʻi anei kāu hōʻailona ma ka ʻoihana? Ke kaʻana like nei ʻoe i nā nūhou ma Twitter, Facebook a me nā ala ʻē aʻe? Kaʻana like i nā mea hou e pili ana i kāu hōʻailona ma kahi papahana IGTV. E hoʻokumu i kahi maka o kāu hōʻailona e kaʻana like i nā mea hou, a i ʻole e hele i kahi ʻoi aku ma ka loaʻa ʻana o kahi malihini kūikawā ma kāu kahawai IGTV. E hoʻolaha ka malihini kūikawā.

Ua ʻike paha ʻoe ʻo National Geographic ka inoa kiʻekiʻe ma Instagram me 89 miliona mau mea hahai? I ka wā o ka hanana hoʻolaha IGTV, ua hoʻolaha ʻo National Geographic e lilo ia i mea hoʻokahi o nā hui media mua e hāʻawi i ka ʻikepili format vertical ma Instagram a holo i ka hopena hope o hoʻokahi hola o kāna kīwī kīwī, "One Strange Rock," ma IGTV.

Image

E hana i kahi moʻo wikiō
Hiki iā ʻoe ke hoʻokaʻawale i kāu mau wikiō i nā moʻo like ʻole? Hāʻawi kāu brand i nā huahana he nui? Hoʻolaha paha ʻoe i nā hoʻolaha like ʻole a hoʻāʻo paha e hoʻokumu i nā waiwai hou? E hoʻohana i ka IGTV e lawe i nā wikiō lōʻihi i loaʻa ma YouTube i kahi home hou.

Inā he podcast kāu hōʻailona, ​​​​e noʻonoʻo e hana i kahi moʻo studio a paʻi kiʻi i kahi hanana o kāu podcast e hiki mai ana no IGTV wale nō. Aia kāu hōʻailona i ka meaʻai a i ʻole ka ʻenehana? E hana i nā ʻano aʻo wikiō o kāu meaʻai hou loa a i ʻole e ʻimi a hoʻāʻo i kahi hāmeʻa hou.

ʻAʻole mākou e hana hou i ka huila, akā e hoʻihoʻi hou i nā ʻike no ke kahawai kūpaʻa. Hiki iā ʻoe ke hoʻouka a hiki i 60 mau minuke o ka wikiō i IGTV, akā makemake wau ʻaʻole ʻoi aku ma mua o 10 mau minuke ke hoʻomaka ʻoe.

ʻO ka hope loa, ʻo kāu pahuhopu no kahi moʻo wikiō e alakaʻi i kāu mau mea kūʻai kūpono e hana. Hana ʻo Bell i nā mokulele helikopter kalepa a me ka pūʻali koa. ʻO kā lākou hoʻolālā ka hana ʻana i nā wikiō e hōʻike ana i kēlā me kēia mokulele, kāna mau ʻāpana misionari koʻikoʻi. ʻO ka pahuhopu ke kuhikuhi i ka poʻe hoʻolohe i nā ʻaoʻao pae pūnaewele no ka loaʻa ʻana o ka ʻike huahana hou aʻe.
Post Reply