Pirminis šaltinis Pateikdami įmonių sąrašą

Collaborative Data Solutions at Canada Data Forum
Post Reply
zihadhasan010

Pirminis šaltinis Pateikdami įmonių sąrašą

Post by zihadhasan010 »

Vietiniam verslo centrui patvirtinate, kad turite aiškų tos įmonės sutikimą veikti kaip pagrindiniu įmonių sąrašų duomenų, teikiamų „Google“ žemėlapiams, šaltiniu. Gavę šį sutikimą taip pat pareiškiate, kad per „Google“ vietinį verslo centrą pranešėte įmonei, kad įrašai „Google“ žemėlapiuose yra nemokami, ir kad įmonė gali pridėti įrašą nedirbdama per agentą ar į baltąjį sąrašą įtrauktą partnerį. Nėra tarpo Nesiimsite apgaulingo ar manipuliavimo elgesio, skirto žaidimo paieškos rezultatų reitingavimui. Ačiū, „Google“ žemėlapių komanda Mano asmeninė patirtis naudojant „Google“ baltojo sąrašo sklaidos kanalų beta versiją yra tokia, kad ji veikia, nors norint patekti į baltojo sąrašo sklaidos kanalą, reikia šiek tiek laiko.

Ką reikia atkreipti dėmesį į baltojo sąrašo Pirkite telefonų sąrašą sklaidos kanalą: Kiekvienam klientui, turinčiam kelias vietas, norite gauti unikalų prisijungimo ID. Atminkite, kad galite naudoti tik 10 sklaidos kanalų ir mažiausiai 10 įrašų kiekviename sklaidos kanale. Taigi, jei klientas A turi 350 vitrinų, o klientas B turi 275 vitrinas, įsitikinkite, kad pateikiate paraišką dėl 2 atskirų baltojo sąrašo sklaidos kanalų su 2 atskirais prisijungimo ID. Įsitikinkite, kad prisijungimo ID jau susietas su Vietinio verslo centro paskyra. Sukūriau naują el.

pašto adresą vienam iš mūsų klientų, prieš pateikdamas paraišką, nesusiedamas Vietinio verslo centro su paskyra. Mano paraiška buvo atmesta, nes dar nesusiejau Vietinio verslo centro su el. pašto adresu. Turėjau iš naujo pateikti paraišką dėl įtraukimo į baltąjį sąrašą, susiejau LBC su el. paštu ir pridėjau patvirtintą sąrašą prie LBC. Vis dar laukiu atsakymo. Aš naudoju save kaip pagrindinį partnerio kontaktą su savo telefonu ir el. pašto adresu kiekvienai paraiškai. Dėl partnerio geografinės aprėpties ką tik nurodžiau visoje šalyje.
Post Reply