veiksmas) Adresas Kitas mano žingsnis buvo aiškiai

Collaborative Data Solutions at Canada Data Forum
Post Reply
zihadhasan010

veiksmas) Adresas Kitas mano žingsnis buvo aiškiai

Post by zihadhasan010 »

pasakyti, kad JK yra fizinė verslo vieta. Žinoma, kai kurios interneto svetainės neturi fizinio verslo adreso, o tai sukeltų tam tikrų sunkumų. Mano laimei, buvo adresas, kuriuo galėjau pasinaudoti. Adresas buvo nurodytas poraštėje, bet kad jis būtų dar akivaizdesnis, įdėjau jį į HTML adreso žymą. Taip pat lankiausi vietiniuose JK paieškos sistemų centruose, kad įsitikinčiau, ar įmonė ten yra įtraukta į sąrašą. 3 veiksmas) Pagrindinio puslapio pavadinimo žyma Šiame žingsnyje prie pagrindinio puslapio pavadinimo žymos pridėjau „JK“ ir kelis kartus paminėjau terminą „JK“.

Tiesą sakant, nesu tikras, ar tai turėjo k Specialusis švinas okį nors poveikį. Tai buvo bandymas dar labiau paveikti Yahoo! ir MSN, kad taikiausi į JK. Paprasčiausiai pridėjus šį terminą prie svetainės JK nebus įtrauktas į indeksą, bet aš supratau, kad kartu su kitais veiksniais tai gali turėti tam tikros naudos. Planuoju pašalinti terminą iš pavadinimo žymos, kai tik būsiu indeksuotas visose pagrindinėse JK paieškos sistemose, tačiau vis tiek nepavyko būti indeksuotas nė vienoje JK MSN, Live ar Bing versijoje.

Norėdamas išplėsti šį klausimą, susisiekiau su MSN ir pasiteiravau, ar mano svetainė būtų indeksuojama JK variklio versijoje. Jų atsakymas buvo greitas, bet neatsakė į mano klausimą. Tai vyko taip: Formos pateikimas: Noriu, kad mano svetainė būtų indeksuojama JK rezultatuose, tačiau ji indeksuojama tik JAV rezultatuose. Žinau, kad svetainė neturi .co.uk plėtinio, tačiau įmonė fiziškai yra JK, o adresas yra svetainėje. Man pavyko priversti jį veikti kituose varikliuose, bet nepavyko priversti jį veikti MSN ar Bing.
Post Reply