Mai ka makahiki 2018, ua aneane ʻekolu ka hoʻolilo hoʻolaha hoʻolaha ʻana o nā mākeke B2B ma US . Eia nō naʻe, i ka makahiki 2023, ʻike ʻia kahi hoʻonui makahiki o 8.77 pakeneka i ka B2B hoʻolaha hoʻolaha hoʻolaha ma US. Hōʻike maopopo kēia mau ʻikepili i ka wā e hiki mai ana ke kūʻai aku ʻo B2B ma ke ala kikohoʻe.
Me ka hopena organik mua ma kahi ʻaoʻao hulina i loaʻa ka awelika click-through rate o 27.6% , ua lilo ʻo SEO i mea pono no nā brand B2B. Eia kekahi, inā makemake ʻoe i kāu ʻoihana e kū i luna o nā hopena hulina, a laila he mea nui ia e hoʻokō i kahi hoʻolālā B2B SEO paʻa.
ʻO ka hoʻokō ʻana i nā hoʻolālā B2B SEO kūpono e ʻIkepili Helu whatsapp hoʻonui i ka lele kūlohelohe i kāu pūnaewele a kōkua i ke kūkulu ʻana i ka mana brand.
Inā ʻoe e holo nei i kahi hui B2B a makemake ʻoe e hoʻokūkū i kēia mākeke pūnaewele oversaturated, e noʻonoʻo e koho i ka B2B SEO. No ka ʻike hou aku e pili ana i ia mea, kona mau pono, a me nā hoʻolālā kaulana e hoʻokō, e hele i kēia alakaʻi a hiki i ka hopena!
He aha ka B2B SEO?
ʻO SEO pāʻoihana-i-ʻoihana, he hoʻolālā kūʻai kūʻai e manaʻo ana e hoʻomaikaʻi i nā pūnaewele B2B e hoʻonui i kā lākou kūlana kūlohelohe i nā hopena ʻimi. No laila, hoʻonui ka hoʻolālā B2B SEO kūleʻa i ka ʻike hulina kūlohelohe o nā pūnaewele B2B. Hoʻonohonoho pono ia i ka pūnaewele ʻoihana i mua o ka poʻe e ʻimi ikaika nei i nā huaʻōlelo e pili ana i ka ʻoihana ma ka ʻenekini huli.
Nā pōmaikaʻi o SEO no nā hui B2B
Nā pōmaikaʻi o SEO no nā hui B2B
Inā ʻoe e holo nei i kahi pūnaewele B2B, a laila e hana kāu pūnaewele ma ke ʻano he hale kūʻai kikohoʻe no ka huki ʻana i nā manaʻo a hoʻololi iā lākou i mea kūʻai aku. ʻO ia ke kumu i lilo ai i mea koʻikoʻi e hoʻomaikaʻi i kāu pūnaewele no SEO e lawe mai i ka kūleʻa hou aku i ka ʻoihana.
E heluhelu e ʻike i kekahi mau kumu ʻē aʻe e koʻikoʻi ai ʻo SEO no nā pūnaewele B2B:
Hoʻonui i ka ʻike
ʻO ka hoʻokō kūpono o SEO ma nā pūnaewele e hōʻoia i ka ʻike ʻana o kāu ʻoihana i nā hopena hulina kūpono. No laila, hoʻonui ia i ka manawa e huki ai i nā mea kūʻai aku B2B i ka pūnaewele.
Lawe mai i More Click
Me ke kōkua o nā hoʻoikaika SEO hoʻomau, hoʻomaikaʻi ʻia ka pūnaewele B2B no nā huaʻōlelo kikoʻī. ʻO kēia ka mea maʻalahi i nā ʻenekini huli e hopu i kāu ʻike a nānā i kahi e waiho ai i nā hopena hulina. No laila, kōkua ʻo SEO i ka hoʻokele ʻana i nā kaila kūlohelohe maikaʻi i ka pūnaewele no nā nīnau hulina kikoʻī.
Hoʻokumu i ka Mana
Hoʻomaikaʻi ʻo SEO i ke kūlana o kāu ʻoihana ma nā hopena ʻimi. Ma ka hoʻomaikaʻi ʻana i ka pae o kāu pūnaewele i nā ʻenekini huli, hoʻokumu ʻo SEO i kāu ʻoihana ma ke ʻano he mana i ka maka o ka lehulehu. No laila, kōkua ia i ke kūkulu ʻana i ka hilinaʻi ma waena o kāu poʻe i manaʻo ʻia.
Kōkua i ka loaʻa ʻana o kahi ʻaoʻao hoʻokūkū
Ma ka hoʻololi ʻana i nā ʻano SEO hou loa a me nā hoʻoikaika SEO hoʻomau, loaʻa kāu ʻoihana i ka hoʻokūkū ma waena o nā mea ʻē aʻe i ka ʻoihana like. Ke kōkua nei ʻo SEO i kāu ʻoihana e ʻike hou aku i nā ʻenekini huli, hiki iā ia ke alakaʻi i nā pākēkē kiʻekiʻe kiʻekiʻe a me nā loli hou aʻe.
Ke kūʻai aku ʻana i ke kālā
I ka hoʻohālikelike ʻana i nā ʻoihana kūʻai ʻē aʻe e like me PPC, hāʻawi ka ʻimi ʻimi ʻimi i kahi ala ʻoi aku ka maikaʻi e hiki ai i nā mea kūʻai aku B2B. No laila, kōkua ʻo SEO i nā ʻoihana e loaʻa nā hoʻihoʻi kiʻekiʻe ma nā hoʻopukapuka.
Pehea ka ʻokoʻa o ka B2B SEO mai ka B2C SEO?
Ke noʻonoʻo ʻia kahi algorithm search engine, ʻaʻohe ʻokoʻa ma waena o B2B a me B2C SEO. Eia naʻe, ma ka hoʻomaʻamaʻa, ʻokoʻa loa ka B2B SEO mai ka B2C SEO.
E nānā kākou i kekahi mau mea e hoʻokaʻawale loa i kahi hoʻolālā B2B SEO mai kahi B2C SEO.
ʻO nā mea hoʻolohe manaʻo
ʻO ka poʻe i manaʻo ʻia o nā hui B2B he hui liʻiliʻi o nā mea hoʻoholo koʻikoʻi. Eia nō naʻe, no nā pūnaewele B2C, ākea ka poʻe i manaʻo ʻia a komo i kahi lehulehu o nā poʻe makemake e kūʻai.
Hana maʻiʻo
Kūleʻa nā hui B2B i nā CEO, nā luna kūʻai, a i ʻole nā hui hoʻoholo. No laila, eia, ua hana kūikawā ʻia ka ʻike i paʻi ʻia e ka hoʻomanaʻo ʻana i kā lākou mau nīnau hulina a me ka manaʻo ʻimi.
Ma ka ʻaoʻao ʻē aʻe, ʻimi nā hui B2C i kahi ākea ākea o ka lehulehu. No laila, kūpono nā mea i paʻi ʻia ma kēia mau pūnaewele me ka manaʻo ʻimi o kēia poʻe.
Nā Ala Kūʻai
Hoʻopili nā hui B2B i nā hui a me nā mea kuleana. No laila, ʻoi aku ka hilinaʻi nui o kā lākou ʻoihana hoʻoholo e kūʻai. Ma mua o ka hoʻoholo ʻana i kā lākou kūʻai ʻana, e hahai paha lākou i kahi nūhou i noʻonoʻo maikaʻi ʻia, nā alakaʻi koʻikoʻi, a i ʻole nā webinars i kēlā me kēia pule me nā alakaʻi ʻoihana kūpono.
Eia nō naʻe, ʻoi aku ka maʻamau o nā hui B2C i kahi ākea ākea o ka lehulehu. Hiki ke hoʻokumu ʻia kā lākou hoʻoholo kūʻai ʻana ma ka ʻike ʻana i nā pou media kaiapili ma Instagram a i ʻole Facebook. No laila, hoʻohana nui lākou i ka marketing media media.
Hua'ōlelo Kūlana
Ma B2B SEO, ʻo nā huaʻōlelo koʻikoʻi e pili ana i ka ʻoihana, no ka mea pili lākou i nā ʻoihana. Eia nō naʻe, i ka wā e pili ana i ka B2C SEO, ʻo ka huaʻōlelo i hoʻopaʻa ʻia he maʻamau maʻamau, ʻoiai e ʻimi pinepine ai ka poʻe iā ia.
Eia kekahi, ʻoi aku ka maʻamau o nā huaʻōlelo no nā hui B2B i nā CPC kiʻekiʻe ma mua o nā huaʻōlelo B2C no ka mea loaʻa iā lākou kahi manaʻo kālepa kiʻekiʻe.
8 Nā ʻanuʻu e hana i kahi hoʻolālā SEO B2B maikaʻi
ʻAʻole maʻalahi ka hana ʻana i kahi hoʻolālā SEO kūpono no nā hui B2B hiki ke kōkua i kāu ʻoihana e loaʻa ka loaʻa kālā. Pono ʻoe e ʻike a hoʻoholo i nā pahuhopu kūʻai āu e makemake ai e hoʻokō me SEO.
Ke hana ʻoe pēlā, e mākaukau e hana i kahi hoʻolālā SEO maʻamau no kāu hui B2B. No kēlā, pono ʻoe e hahai i nā ʻanuʻu i hāʻawi ʻia ma lalo nei.
SEO no nā hui B2B: Loaʻa ma SERP maʻalahi
-