השתקפות על עסקים B2B

Collaborative Data Solutions at Canada Data Forum
Post Reply
tonmoypramanik

השתקפות על עסקים B2B

Post by tonmoypramanik »

אני מציג לך עסקים B2B, למרות שבשלב זה אני בטוח שאתה כבר יודע על מה מדובר. ראשי תיבות המתייחסים לאותם דגמים שבהם הגיבורים הם שתי חברות. פשוט, נכון? האמת היא שלמרות שאני מתלהב משיווק צרכני, אני מכיר בכך שזה תחום לא פחות מעניין. להיפך, ישנן פעולות רבות שניתן לבצע בסביבה שבה מלכתחילה ישנם 3 מאפיינים כגון:

קהל קטן בהרבה.
פחות רכישת לידים.
דווקא בגלל הגורמים הללו, הניטור הופך להיות הרבה יותר חשוב.
דחיפה בשיווק עסקי B2B
מה אנחנו יכולים לעשות משיווק? האם עלינו להמר בכל הרשתות? אילו הם היעילים ביותר? מה כל אחד מהם נותן לנו? איזה תפקיד יש ל-SEO? אנו עומדים לענות על שאלות אלו ורבות נוספות במאמר הבא כי אולי מה שבאמת מעניין אותך הוא לשקוע בשיווק עסקי B2B כדי לבחון את כל האפשרויות שהם מציעים לך.

רשתות B2B עסקיות-חברתיותיעד ראשון: לינקדאין
הרבה יותר מפתיחת פרופיל במה שהיא כבר רשת המקצוענים הכי חשובהנתוני טלמרקטינג בעולם, שאני מבין שכבר עשית, נכון? עכשיו זה הזמן לעשות צעד נוסף. למשל, באמצעות Lead Builder תוכלו להגדיר קהל על סמך שורה של פרמטרים ולהתמקד במשתמשים שמעניינים אתכם. לאחר הגדרת הרשימה, תוכל לקבל כרטיסיית בית מותאמת אישית עם הלידים שלך. השלב הבא: חפש את כל אפשרויות האינטראקציה .

Image

שמעת על Findthatlead ? אם עדיין לא השתמשתם בו, לא כדאי לחכות הרבה יותר. זהו כלי לחיבור מיילים של החברה . האם אתה יכול לחשוב על מידע בעל ערך נוסף?

B2B עסקי-מצאההובלהואני לא רוצה לשכוח את LinkedIn Ads , שמאפשרת לפרסם מודעות שיכוונו ספציפית לסוג הקהל המקצועי שתבחרו. הדבר היעיל ביותר באסטרטגיות אלו הוא לעבוד על לידים באמצעות זרימת עבודה בדוא"ל . הדבר הנפוץ ביותר הוא לקדם מאמרים, אבל מה אם הלכת צעד אחד קדימה? מה אם העזת לשדר וובינר? עשה זאת כל עוד יש לך תוכן ודובר טובים. מכאן, תוכלו ללכוד לידים ואז תוכלו לעבוד עליהם באמצעות מעקב בדוא"ל.

זרימת עבודה עסקית b2bטוויטר, תרחיש נוסף שיש לקחת בחשבון בעסקים B2B
לפי אותה מתודולוגיה כמו בלינקדאין, מה שמדובר ביצירת קהל המבוסס על מילות מפתח וניסיון למצוא נקודות אינטראקציה. רק לאחר שהבגרנו את הקשר, נוכל לשלוח לו הודעה לגישה ראשונה.

b2b עסקים-טוויטר
מפתחות להכרזה על האירוע שלך בטוויטר

שיווק בדואר אלקטרוני: המועמד המושלם
אם יש לך מסד נתונים, זה הזמן ללכת צעד אחד קדימה או, במילים אחרות, להמר על שיווק בדוא"ל . ישנם כלים מיוחדים רבים כמו נקר שתאהב כי:

נותן דוחות מקובלים. אתה לא יכול למדוד את מה שאתה לא יודע.
אתה יכול לעשות בדיקות A/B כדי לגלות מה עובד הכי טוב.
שלח אימיילים בקבוצות כל 5-10 דקות.
אל תפספסו הזדמנויות. אם אתם מתכוונים להתגנב לתיבת הדואר הנכנס של מישהו, עשו זאת בצורה יצירתית, מקורית ומקצועית. לכן, מיילים מותאמים אישית, רצוי טקסט, ללא קובץ HTML, הם החלופה הטובה ביותר.

כעת, אף אחת מהאסטרטגיות הללו לא הגיונית אם לא עובדים על SEO ו- SEM ביחד. למה להפריד ביניהם כשהם עובדים ומגדילים את התוצאות? לכן, אני יכול להמליץ ​​על שתי פעולות ראשונות לשיפור המיקום וההמרה:

ללוות את כל תהליך הרכישה של לקוח פוטנציאלי בתוכן .
השתמש בפריטים ניתנים להורדה ובתיאורי מקרה .
עסק b2b-seosemואתה? יש לך הצעות אחרות? האם הם נכנסים או יוצאים? ישנם הבדלים בין שתי הגישות המסורתיות הללו וכל אחת מהן מתמקדת בגורמים ספציפיים. אנחנו זוכרים אותם:

שיווק נכנס : מכוון לצרכן, מיושם במצבים ספציפיים, מספק תוכן בעל ערך ומבוסס פתרונות. כמה דוגמאות הן בלוגים, מדיה חברתית, SEO או פודקאסטים.

שיווק יוצא : ממוקד במשווק, יותר אגרסיבי וישיר וממוקד במוצר. טלמרקטינג, פרסום בדפוס או טכניקת השיחות הקרה הן הדוגמאות הטובות ביותר.

אם אתה רוצה להרחיב על נושאים שיווקיים אחרים, ייתכן שדיברתי עליהם באחד מהסמינרים המקוונים הללו. אם לא, אל תהסס להציע לי אותם .

אל תהסס לשתף את התוכן הזה אם אתה חושב שהוא עשוי לעניין מישהו. נתראה בקרוב עם המלצות נוספות לאסטרטגיית השיווק שלך.
Post Reply